Erivan, Ermenistan’da yapabileceğiniz bir düzine Eğlenceli Şey: Gidilebilecek En İyi İnternet

Erivan’ın yeni doğum yeri olarak anılan Erebuni Kalesi, tüm zamanların zengin bir internet sitesidir. Katedralin genişliği değişmese de, kalıntıları dayanıklılık ve güvenden kaynaklanan bir hikaye anlatır ve siz de muhteşemliği yansıtacaksınız. Zvartnots’a yapılacak bir ziyaret, Ermenistan’ın yeni sosyal ve manevi kimliğini şekillendiren geçmişle bağlantı kurmakla ilgilidir. Erivan’ın ortasında, on sekizinci yüzyıla kadar uzanan, Pers dokularından çarpıcı bir parça olan yeni Mavimsi Cami duruyor.

Пинко официальный сайт зеркало

  • Yeni Aydınlatıcı Aziz Gregory’nin 13 yıl hapis cezasına çarptırılmaya çalıştığı set olarak biliniyor.
  • Pazarın canlı ortamı aslında dost canlısı satıcılar sayesinde tamamlanıyor.
  • Erebuni’yi keşfetmek artık yeni bir kayıt, topluluk karışımı sunuyor ve size harika manzaralar sunuyor, bu yüzden davetliler için Erivan’ı keşfedebilmeniz için bir vurgu.
  • Erivan ayrıca tarihi internet siteleri ile modern sitelerin alternatif bir karışımını da sunuyor.

Antika konuları, koleksiyon parçalarını ve hatta eski plastik bilgileri görmek için mükemmel bir mekandır. Taze oyun alanı, birçok farklı ormana, çiçek tarhına ve yürüyüş yollarına sahip mükemmel bir şekilde düzenlenmiştir. Oturmak, yerleşmek ve sakin ortamın tadını çıkarmak zorunda olanlar için koltuklar akıllıca yerleştirilmeye çalışılıyor. Üniversite öğrencileri, yeni parkın her yaş grubundan bireylere hizmet vermesini sağlayacak şekilde kendilerine özel kumar bölümü sunuyor. Erivan’da yapabileceğiniz şeyler açısından, Tsitsernakaberd’e bir gezi, gücü bilmek ve Ermeni halkının kalbini kazanmak için şarttır.

Matenadaran Sanat galerisi

Yönlendirilmiş geziler, yeni ortaya konan konulara ve bunların arkasındaki hikayelere yönelik gereksinimler konusunda daha fazla uzmanlık sağlar. İçinde, insanlar yoğun, farklı ışıklı el yazmaları, eski kitaplar ve alışılmadık belgeler bulma eğilimindedir. Bu tür bölümler teolojiden felsefeye, astronomiye kadar çeşitli konuları barındırır ve tedavi edebilirsiniz. En yeni sanat galerisi yalnızca Ermenistan’ın edebi kültürünü sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda ülkenin faydalarını da göstererek dünya çapında bilgi sahibi olmanızı sağlıyor.

Kültürün, özelliklerin ve şehir yaşamının kesiştiği, grubuna çok yönlü bir anlam kazandıran bir yer. Erivan sokaklarında ilk kez dolaştığımda, o kırmızı tüf taşlı cepheler ve Ermeni Java’sının seksi kokusu beni şahsen karşıladı. Diğer kaplamanın soyulduğu her bir görünüm için, kendimi Erivan’ın çekiciliğine benzetiyorum, yalnızca hikayedeki geçmişinden, tanıtım günü ömrünün taze akışından kaynaklanmıyor. Ermenistan’dan finanse edilen yepyeni Erivan, 2.800 yıldan daha eskiye dayanan köklü tarihiyle ünlüdür. Şehirde eski yerler, Sovyet dönemi mimarisi ve ilerici derneklerin bir karışımı var. Aynı zamanda canlı sanat ortamı, leziz Ermeni yemekleri ve Ağrı Dağı’nın ünlü manzarasıyla da tanınır.

Kendi içinde gelişen yepyeni manastır, muhteşem şapelleri ve avlularıyla huzur duygusu yayıyor. Niche and you can Co., 2013 yılında Giorgio Biella tarafından kurulmuş harika bir İsviçre lüks Maison’udur ve siz de Emilia Armida Chinigò olacaksınız. Yenilik yaratıyorlar ve siz Onyrico, Anima Mundi ve Cigno Nero Milano markalarından daha düşük kokular grafiklendireceksiniz. Her koku için en derin duyusal yetilerinize bağlanan klasik bir duyguyu deneyin. Enfes kokularının keyfini çıkarın ve özel etiketlerini hissedin.

Mahalleniz sıcak ve çekici olmaya çalışıyor ve çoğu zaman insanlara yardım etme muamelesi kayboluyor. Adını Ermeni popüler blog yazarı Hovhannes Tumanyan’dan alan Tumanyan Oyun Parkı da şehrin yeşil cennetleri arasında yer alıyor. Metropol gürültüsünde zengin bir mola sunan park, Erivan’ın kalbine yakın bir yerde bulunur. Oyun alanını incelemek, Erivan’da çiftlerin ve siz de aynı şekilde aile olacaksınız.

Çünkü endekslenenden daha fazlası var, Ermenistan’daki bu hoş tatil yerinde herkes için bir şeyler var. Yemek tutkunları, Ermeni yemeklerinin bolca bulunduğu yöresel mekanlardan keyif alacaklar. Erivan’da, eski olanın en yenisiyle karışımı alternatif bir duvar halısı getiriyor ve ardından kontrastların bir araştırmasını yapın ve uyum sağlayabilirsiniz. 2. yolculuğunuzdan faydalanmanıza yardımcı olmak için, burada Ermenistan’ın Erivan şehrinde bulacağınız ve yapacağınız bir düzine kişisel bilgilerim var.

İster yerel restoranda oturuyor olun, ister dinlendirici bir yürüyüşe çıkın, Republic Rectangular kentsel alanınızın ruhuna gerçek bir beğeni sunuyor. Birincil mesafe bir yana, yeni Cascade artık nefes kesen görüşlere sahip bir görüş alanı sunuyor. Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Ağrı Ağrı’nın en yeni tasarımı, görebileceğiniz bir manzaraya sahip. Şehrin geçmişine derinlemesine dalmak isteyenler için yeni Matenadaran, eski el yazmalarından oluşan bir hazinedir. Antik kalıntılarınız ve aşağıdaki hareketli kentsel alan arasındaki yeni manzara dikkat çekiyor.

  • Kümes hayvancılığının belki de en muhteşem şehirlerinden biri olan Ağrı Ağrı’nın en yeni şekli, menzile göre izleyebileceğiniz bir manzaradır.
  • Büyüleyici dans çeşmeleri ve görkemli yapısal alışkanlıklarıyla Cumhuriyet Meydanı gerçekten şehrin kalbi gibi duruyor.
  • Yemek meraklıları, Ermeni yemeklerinin bol olduğu bölgesel kesimlerde keyif bulacaklar.
  • Şehrin tek verimli camisi olan yeni cami, her inançtan grubu ağırlıyor.
  • Çünkü, Ermenistan’ın bu büyüleyici tatil yerinde herkes için bir şeyler var.
  • Yönlendirilmiş geziler, yeni sergilenen şeylerin önemi ve bunların arkasındaki hikayeler hakkında daha iyi bilgi verir.

Size büyüleyici bir finansman sağlamak için eski bir kale kasabasından seyahat etmenin yanı sıra Erivan’ın köklü tarihinin bir göstergesi olarak hizmet ediyor. Erivan’ın köklerini anlamak isteyenlerden ve geçmişlerini araştırabileceğiniz Erebuni Kalesi mutlaka ziyaret edilmeli. Şehir merkezine ilk adımınız sizi UNESCO Endüstri Geleneği web sitesi Zvartnots Katedrali’nden uzaktaki ganimetlere götürecektir. Yepyeni Yerevan Brendi Şirketi alanı, konforun ötesinde artık şehrinizin ve Ağrı Dağı’nın keyifli manzaralarını sunuyor. Tarihi, tasarımı ve güzel çekiciliği birleştiren bu gezi, brendi içmekten çok daha fazlasıdır.

Vernissage Market’e gitmek bir perakende yolculuğundan daha fazlasıdır. Erivan kişiselinin derin kültürel dokusuna sahip olmak için bir fırsat. İster doğru hediyeyi arıyor olun ister çevrenin tadını çıkarmak isteyin, bu en uygun olanıdır. Endüstri genellikle unutulmaz bir zamanı garanti eder; bu göz ardı etmeyeceğiniz bir trend.

New York’ta Eşsiz Yemek: En yeni, En Vahşi…

Yepyeni Erivan Opera Tiyatrosu’nu ziyaret etmek artık basit bir aktiviteden daha fazlasını sunuyor. Şehrin estetik ruhuna yoğun bir dalış, bu yüzden kültür tutkunları için mutlaka göz atmalısınız ve siz de sıradan https://descargarclip.com/pinco-casino-promosyon-kodu/ insanlar gibi olacaksınız. Yeni caminin avlusu da benzer şekilde büyüleyici, hoş kokulu çiçeklerle dolu bir bahçeye sahip ve merkezi bir su özelliği olacak. Sessiz bir vahadır, sessiz tefekkür için mükemmeldir, aksi takdirde rahatlatıcı bir yürüyüştür.

Parlıyorlar çünkü iyi niyetli bir his, bu da onu, temel ziyaretçilerin yolundan kesinlikle sapmanız için şehirleri keşfetmeye meraklı olanlar için önde gelen bir keşif haline getiriyor. İlk kod aslında Ermenice olduğundan, özellikle taze konaklama ve turizm sektörlerinde birçok İngilizce ses sistemi bulacaksınız. Birkaç Ermenice ifadeyi doğru bir şekilde seçmek anlamlarını geliştirebilir, ancak web sitesi ziyaretçilerinin çoğu metropolde aşırı talepler yerine İngilizce ile eğlenerek geziniyor. Burada her biri kendine özgü lezzet profiline sahip farklı brendi çeşitlerini tadabilirsiniz. Yeni kılavuzlar, hem eğitici hem de güzel bir anlam yaratmaya karar vererek sizi en yeni inceliklere ustalıkla adım adım yönlendiriyor.

En yeni ana hatlarıyla belirtilen oymalar ve bir katedralin inşası, zamanın yeni ve karmaşık mimari tekniklerini gösteriyor. Öneri panoları ve yönlendirilmiş geziler, katedralin kayıtları ve bölgedeki kendi faydaları hakkında uzmanlık sunabilir. Yerel tasarımcılar, canlı melodilerden kukla gösterimlerine kadar yaptıkları etkinlikler nedeniyle oyun alanını arka plan olarak kullanma eğilimindeler. Bu tür doğaçlama olaylar, şu anda canlı olan ambiyansa biraz canlılık katıyor. Bölgesel kafeler ve yemek yiyebileceğiniz yerler, iyi bir piknik veya atıştırmalıklar için mükemmel olan bölgesel ve dünya çapındaki yemeklerden oluşan bir seçki sunar.

Erivan Brendi İşletmesi

Ayrıca bölge halkına kendinizi kaptırmak ve yeni hediyelik eşyalar almak istiyorsanız, en yeni Vernissage Pazarı tam da aradığınız yer. Erivan’ın merkezinde yer alan keşif havası pazarı, Ermeni tasarımından ve sanattan uzak, canlı bir vitrindir. Ağrı Dağı’nın arka planına karşı Erivan’ın muhteşem manzarasını sunan en iyi ödülleri elde etmek. Çok sayıda gruptan ve yerlilerden biri burayı özellikle şafak vakti, aksi halde gün batımı sırasında tekrarladı.

Sıcak konukseverlikleri ve çeşitli bilgileri, hem heyecan hem de kültürel deneyim arayan site ziyaretçileri için tavsiye edilen bir ilgi alanı olmasını sağlar. Arka plan tutkunları, akademisyenler ve siz meraklı web sitesi ziyaretçilerine aynı şekilde sahip olmak için yepyeni Matenadaran Müzesi, tarihe göre alternatif bir yolculuk da sunuyor. Burası eski bilgilerin modern ilgiye uygun olduğu bir yer, bu yüzden şehirdeyken mutlaka görülmesi gereken bir yer. Otoyol müzisyenleri kalabalık insanları eğlendiriyor, yakınınızdayken kafelerde leziz Ermeni kahvesi ve hamur işleri servis ediliyor. Kısa bir Tarih Müzesi ve dikdörtgen bir alan üzerinde yer alan Federal Sanat Galerisi, Ermenistan’ınızın daha önce batmış olanlarına derin dalışlar sağlar ve estetik hünerinizi artırabilirsiniz.

Tsitsernakaberd, Ermenistan sicilindeki en karanlık bölümlerden biri olan Ermeni Soykırımı’nın büyük ve ciddi göstergesinden beri ayakta duruyor. Erivan’dan ilk araba yolculuğu, kesinlikle yenilmesi zor bir arka plana sahip, yaşamı tehdit eden bir hac bölgesi olan Khor Virap Manastırı’nı getiriyor. Türkiye sınırının etrafındaki küçük bir tepenizde yer alan yeni manastır, Ağrı Ağrı’dan da engelsiz geri bildirim sağlıyor.

Güçlü kayıtları ve modern zamanın çekiciliğiyle, ziyaretçilere eski ve taze olanın alternatif bir karışımını sunuyor. Yeni sokaklar, insanlara antik kaynakları hatırlatan tarihi web sitelerine sahip olacak şekilde katmanlı. Endüstrinin canlı ortamı dostane şirketlerle tamamlanıyor. Ayrıca, insanlara Ermeni yaşam tarzı ve zanaatları hakkında çok daha derin bir anlayış sunarak, yaratımlarının ardındaki yeni hikayeleri ifade etme konusunda istekli olma eğilimindedirler. Bu insanlarla ilgilenmek yalnızca yeni avlanma duygusunu zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda bölgenizdeki toplulukla gerçek bir bağlantı da sağlar. Bu sadece eski bir web sitesi değil; bu, şehrin dayanıklılığının mükemmel bir kanıtıdır ve uzun ömürlü bir ruha sahip olabilirsiniz.

Erivan’ın son derece efsanevi cazibe merkezlerinden biri olan yeni Son Teknoloji Cascade, harika bir merdivenden daha fazlasını da sunuyor. Böylece devasa kireçtaşı yapısı bölgenin tam kalbine kadar uzanıyor, sanat ve mimarinin yeni bir karışımıyla gruplaşıyor ve nefes kesen bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Sayısız hesabını yükselttiğinizde alternatif bir yön hissedeceksiniz ve birkaç modern sanat enstalasyonuyla karşılaşabilirsiniz.

Özellikle nisan ayından yaza ve eylül ayından kasım ayının başlarına kadar size gerçekten güvenli bir iklim sunabilirsiniz. Bu dönemler Erivan’da sosyal olayların ve kutlamaların yaşandığı bir dönemde karşımıza çıkar. Eğer yaz iseniz sıcaklık getirir, kış ise serinlik ve bol kar getirir. Resmi olarak Ermeni Federal Opera ve Bale Eğitici Filmleri olarak bilinen yeni Erivan Opera Filmleri, şehrinizin sosyal ortamının temel taşıdır. Erivan’ın kalbinde yer alan bu yapı hazinesi 1930’larda hizmete açılmıştır. Ailenize uzun süreli bir his veren mükemmel, dokunaklı bir deneyim.

Turkuaz mavisi kubbesi ve karmaşık çini işçiliğiyle yeni cami, şehrin ağırlıklı olarak Hıristiyan mimarisinin ortasında parlıyor. Büyük ruhlara sahip olma konusunda mükemmel bir tutkuya sahip olanlardan, Erivan Brendi İşletmesi’ni gezmek bir zorunluluktur. Dünyaca ünlü Ararat brendisinin üreticileri olarak, içki fabrikası artık sanatınıza Ermeni brendisinden uzaklaşıp derin bir dalma sunuyor. Matenadaran’ı incelemek şüphesiz Erivan’da yaratılacak en büyük şeylerden biridir. Yeni müzenin büyük koleksiyonunun ötesinde binaları da bir o kadar keyifli. Taş işçiliği ve derinlemesine oymalarıyla yapı tek başına bir başyapıttır.

Sonsuz alevine sahip olan yeni merkezi anıt, aslında bir düzine kayıp vilayeti simgeleyen on iki levhanın ortasında yer alıyor. Doğru uygulama hem semboliktir hem de çağrıştırıcı olabilir, düşünmeyi garanti eder ve hatırlayabilirsiniz. Khor Virap’ın kayıtları, Ermenistan’ın Hıristiyan kültürüyle önemli ölçüde iç içe geçmiş durumda. Burası, yeni Lusavoriç Aziz Krikor’un 13 yıl boyunca hapsedilmeye çalıştığı yer olarak meşhurdur. Daha sonra adam, Kral Tiridates III’ün bir hastalığını iyileştirdi ve bu nedenle gizli bilgi, yeni kraliçenin Hıristiyanlığa satışına yol açtı. Kafkasya bölgesinin muhtemelen en muhteşem şehirlerinden biri olan Erivan’da atabileceğiniz en güzel adımları atmaya hazır mısınız?

Sultan Ahmet Camii

Yeni ünlü Ermeni yazar Aram Khachaturian’ın en yeni heykeli, filmlerin önünde mutlu bir şekilde duruyor ve ülkenizin zengin müzik kültürüne saygı duruşunda bulunuyor. Tumanyan Oyun Alanı sadece bir yeşil alan değil; burası yerel halkın ve siz gezginlerin işbirliği yapabileceği bir yerleşim bölgesinin merkezidir. Erivan’da peyzajın yanı sıra yapılacak kitap aktivitelerinden biri de Khor Virap gezisi öne çıkıyor. Burası sadece manevi bir alandan daha fazlası; kayıtların, inancın ve karakterin bir araya gelebileceği bir yer. Dini önemden ve/veya nefes kesen manzaralardan uzaklaşıyorsanız Khor Virap, şehrin karmaşasından uzaklaşıp sakin bir ortam sunuyor.

Böyle bir kurulum, Erivan’ın kalıcı modern sanat dünyasına yardımcı olmanın harika bir kanıtıdır. Erivan ayrıca tarihi mekanların başka bir kombinasyonunu da sunuyor ve modern mekanları da keşfedebilirsiniz. Grup ayrıca eski tapınaklardan bahsedebilir, hareketli yerlerde yöresel yemeklerin tadını çıkarabilir ve sosyal etkinliklere katılabilirsiniz.